Sayfa Görüntüleme Sayısı

12 Şubat 2014 Çarşamba

14 ŞUBAT 2014






                 
 

 
Yo merak etmeyin; klişe şeylerden bahsetmeyeceğim.

‘’Aşk’ı kim kaybetti de biz bulalım,sevgi denen şeyi bir tek Allah biliyor biz sadece hissettiklerimizi ‘’sevgi’’ sanıyoruz..Mutluluğun resmini nasıl çizemiyorsak aşk ve sevgininkini de çizemiyoruz…Bir annenin dokunuşu,bir köpeğin suratımızı yalaması,bir bayram havası sevgi tomurcuğuna bir kaç örnek işte…Sevgiler hep yalan,hatunların gözü cüzdanlarda,erkeklerinki de hep kalçalarda…’’     gibi öğüt verici yada örnek verici cümleler sarf etmeyeceğim.

Dedelerimizin muhallebicilerde buluştukları eski flörtlerden de bahsetmeyeceğim.Görücü usullerinden…Utangaçlıklardan falan…İmam nikahıyla evlenip dövülen kadınlarımızdan,ortada kalan aşklardan da, bir ay resmi nikahla evli kalıp ayrılan yollardan da…

Eros’un hikayesinden bahsetmeyeceğim.İlk oku kime sapladı,kimin neresine sapladı.Okları nereden buluyor v.b

                           Nerede akşam orada sabah aşklardan,arkadaşının sevgilisini çalıp mutlu olmaya çalışanlardan…
     Sütçüden,manavdan,veresiye defteri ödeme seçeneklerine değişik bir bakış açısı getiren bakkal   amcadan  bahsedip bu güzel ve masum güne gölge düşürecek hikayelerden de uzak duracağım. (Bir de Türk Filmi  arşivlerinde ‘’aşk filmi’’ katagorisine bir kült olarak yerleşmiş;Müjde Ar ve sevgilisinin debreşmiş tutkuları sonucunda kafayı araba camına sıkıştırma sahnesini de hatırlatmayacağım.)

       Kumsal ateşi eşliğinde başlayan ve gecenin sonunda yatakta son bulan bir gecelik yaz aşklarından da bahsetmeye gerek yok.

Melankolik,platonik,politik, aşklardan….

Mantık evliliğindeki mantıksızları anlatıp da sizleri güldürecek de değilim.

Kız arkadaşını ilk defa evine 14 şubatı bahane ederek davet eden ve yemek hazırlarken başına çok tatlı sakarlıklar gelerek (genelde yemeği yakarak) kız arkadaşına sempatik ve masum gözüken ve de o akşamın yemeğini dışarıdan (e herhalde) ısmarlamak zorunda kalan adamın tiyatrosunu da anlatacak değilim.

‘’En güzel hediye çiçek’tir.Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz’’ mantelitesini kız arkadaşına yedirmiş ergen arkadaşı da mevzu etmeyeceğim.

Evlilik sözleşmeleri üzerine kurulu evliliklerden…

İmzadan önce verilen ‘’hastalıkta ve sağlıkta’’ sözünü ‘’gülerken ve para harcarken’’ şeklinde tecrübe etmiş çiftlerin hikayelerini de yayınlamayacağım.

Sadece ‘’Sevgililer Gününüzü’’ kutlayacağım. ‘’Kutlu Olsun.’’

 

 

                 
               

 






























BURAK KIRMIZITUNA VİDEOLARI İÇİN TIKLA
 



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder