Sayfa Görüntüleme Sayısı

27 Mayıs 2013 Pazartesi

BİZLERİN (erkeklerin) YATAKTA YAPTIKLARI HATALAR. buyrun bakalım ;)


Yapılan araştırmalar gösteriyormuş ki, erkeklerin yatakta yaptığı hatalar partnerlerinin cinsellikten soğumasına dahi sebep olabiliyormuş. e bizim (erkeklerin) tam ereksiyon anında ağzı kokan bir bayanı öpmek gibi bir riski yok mu? buyrun bakalım ;
1-Ön Sevişmeyi İhmal Etmek
Erkeklerin ön sevişme yapmadan direkt cinsel ilişki yaşamak istemelerinin kadınlar için büyük bir problem olmaya devam ettiğini ve bunun erkeklerin yatakta yaptıkları hataların en başında geldiğinin altını çizen CİSED Onursal Başkanı Dr. Cem Keçe, “Ön sevişme yaşayamayan kadınların, boşalma ve orgazm süreleri uzuyor ve kendilerinden önce boşalan partnerlerinin kendilerini kötü hissetmemeleri için orgazm taklidi yapmaya mecbur kalıyorlar ve zamanla direkt olaya giren erkeklerden nefret etmeye başlıyorlar. Eğer erkek bir kadının gönlünü fethetmek istiyorsa onu harekete geçirecek ön oyunları ilişkisine dâhil etmeyi öğrenmelidir” diyor.
(diyor demesine de ; bu duruma ; erkeğin o sabırsız hale gelmesine neden cilve-naz yapıp istediğinde onunla beraber olan,istediğinde olmayan hatunlar olamaz mı? ya şu ''orgazm taklidine'' de çok gülüyorum;sevişme esnasında ve sona yaklaşırken taklit yapan bir insanla sevişiyorsun.boşalma sorunu yaşayan tiyatrocu bir bayanın işi daha kolay o zaman ;) insanın ''ya bir de şeyi yapsana; şu vasfiye teyze vardı ya (yalan dünya) '' diyesi gelmez mi? unutmayalım ki kadın yatakta karşısından ne bekliyorsa erkekte aynı karşılığı bekliyor.).. oyuna gelince ; ben sevişme öncesi körebe oynadığımı hatırlıyorum.ama gözlerim kapalı olduğu için çıplak balkona çıkınca bu oyundan vazgeçtim :)) nasıl hoşunuza gitti şaka şaka manyak mıyım ben :)))
2-Sadece Penisiyle Kadının Boşalacağını Veya Orgazma Ulaştıracağını Düşünmek
 CİSED Genel Psikiyatri Uzmanı Yrd. Başkanı. Dr. Cebrail Kısa; ” Kadınların boşlaması klitorisleriyle olur. Vajina erkeğe zevk veren bir organdır, sanılanın aksine kadın vajinal uyarılarla değil daha çok klitoral uyarılarla boşalır. Penis-vajina birlikteliği kadının erkekle geçici olarak bütünleşmesi, ruh ve beden birlikteliği sağlaması açısından orgazm için önemlidir. Ayrıca sanılanın aksine kadınlar cinsel ilişki öncesi ya da sırasında dışarıdan gelecek olan uyarıcılar eşliğinde zevk alırlar. Bu nedenle, ilişki sırasında da, erkek partnerini bu dokunuşlardan mahrum bırakmamalıdır” diyor.
(diyor demesine de ; duymuyor muyuz ; partnerinin göğsünde uyuya kalan yada bazı malzemelerle birbirinin canını yakarak ''dokunmanın'' hakkını veren erkeklerin olduğunu. bak burda hak yemişler.)
3-Sevişirken Farklı Şeylerle Uğraşmak
bir bayan arkadaş şöyle demeç vermiş : “Genellikle yatak odası dışında sevişeceksek, bu oturma odası oluyor. Bir an içimizden gelip heyecanla sevişmeye başlıyoruz. Yani o da gayet istekli aslında ama bir bakıyorum benimle sevişirken TV izliyor ya da sehpada duran gazeteyi okuyor. Kendimi bir araçmış gibi hissediyorum. Nasıl bu kadar kaba ve hissiz olabiliyor? Deli olmamak elde değil…” Yatak odası dışında cinsel birleşme gerçekleştirildiği zaman erkeklerin yanlarında duran gazeteye, TV programlarına, bir filme ya da dışarıya odaklanabildiklerinin altını çizen CİSED Genel Başkan Yardımcısı Uzmanı Psikolog Yasemin Yıldız, “Bu nedenle, romantik bir an yaşayamıyorlar. Bu durum kadınların kendilerini kötü hissetmelerine neden olurken, bu tip erkekleri kaba ve hissiz bulmalarına yol açıyor. Hem sevişmek isteyip hem de ilgisiz olmak seksin anahtarı değildir. Bu nedenle erkek kadını önemsediğini ve istediğini fark ettirmelidir” diyor.
(diyor demesine de ; sevgili bayanlar bizde sizlerden bir çoğunun sevişme esnasında örgü ördüğünü,çekirdek yediğini biliyoruz. a lütfen ; iki cinsin birbirini idare etmesi lazım.ayrıca bir çoğunuz boşalma esnasında büründüğümüz (erkeklerin) surat ifadesine gülüyor.yazık değil mi,gücüne gitmez mi insanın )
4-Yatakta Hep Patron Olmayı İstemek
“Cinsel ilişki boyunca ‘Yüz üstü yat!’, ‘Sırtını dön!, ‘Kalk!’, ‘ Hayır, öyle değil böyle…’ diye yönlendirmelere maruz kalmaktan bıktım. Onun direktiflerine mi kulak vereceğim yoksa yaptığım işe mi konsantre olacağım. Hem ben her zaman karşılıksız ve emrivaki seks oyunları oynamak zorunda mıyım? Kendini patron ilan etmesini çok seviyor…”diyen bayan arkadaşımızın açıklamasına CİSED Genel Sekreteri Psikolog Serap Güngör ; “Kadınlar cinsel ilişki sırasında sürekli olarak yönlendirilmeye maruz kalmaktan rahatsız olurlar ve içlerinden gelmedikleri sürece karşılıksız ve emrivaki seks oyunları oynamak istemezler. Erkek herhangi bir fantezi ya da seks oyunu gerçekleştirmeli, çok fazla emir vermekten kaçınmalıdır. Erkeklerin en büyük yönlendirmesi olan oral seks, sürekli olarak tek taraflı yapılıyorsa, diğer bir değişle artık görev olduysa, bu kalıptan bir an önce çıkılmalıdır”.diye açıklama getiriyor.
( e diyor demesine de ; bayan partner işini bilse(erkeğini memnun etmeyi) bu yönlendirmeye gerek kalır mı. o zaman ne yapmak lazım,karşınızdaki partnerin yatakta neyi sevdiğine çok dikkat etmek lazım.ve ayrıca kimi hatun'da yönlendirilmeyi sever;erkeğin hükmetmesini....erkeğe oyun geliştirilmesi bırakılırsa oraya ya bilardo masası kurdurur yada okey masası. uygun koşullar dahilinde her iki tarafta tabi birbirine oral seks yaptırabilir.bahçıvan makası ve uçuk ilacına gerek kalmayacağına çok emin olmak gerekir yanlız...)
5-Aceleci Olmak
 CİSED Yönetim Kurulu Üyesi Psikolog Kemal Özcan; “Kadınların çoğu erkeklerin aceleci olmasından şikâyetçidir. Çünkü kadınlar penis-vajina birlikteliği yerine dokunmanın verdiği hazdan daha çok haz duyarlar. Bu nedenle ilişkinin başlarında verilen ilgiyi devam ettirmek ve cinsel ilişkiyi doya doya yaşamak olması gereken en doğru eylemdir” diyor.
(diyor demesine de ; adama iş yerinde patronu-müdürü her neyse bütün gün fırça manyağı yapmış yada daha önceki gün partneri adamı o gördüğü elbiseyi almadı diye şamaroğlanına çevirmiş.adamcağız haliyle stresini bir an önce atıp rahatlamak istiyor tabi.siz de anlayışlı olun canım biraz)
6-Çok Konuşmak Ya Da Susmak
yine dertli bayan arkadaş şöyle devam ediyor;“Biraz sert ilişki yaşıyoruz. Bu hoşuma gidiyor fakat bazen açık seçik konuşma esnasında doğru kelimeleri seçemiyor. Şaşırıp kalıyorum ve çok kırılıyorum…” Erkeklerin bazen seks yaparken açık seçik konuşma fantezisini uygulamak istediklerini söyleyen CİSED Yönetim Kurulu Üyesi Psikolog Gülüm Bacanak, “Ancak bunu yaparken doğru kelimeleri seçmeli ve partnerlerini incitmemelidirler. Ayrıca sevişme esnasında üçüncü şahıslardan ya da günlük hayattan konuşmamaları veya çok sessiz kalmamaları da gerekir. Bu nedenle erkek orta yolu bulmalı, ne kendini kapatmalı ne de duyguları çok fazla dışa vuracak davranışlar sergilememelidir”.
(dedin demesine de ; ya kim konuşur zaten o işi yaparken su faturasından,kurtlar vadisinden... bir erkeğin sevişirken ''aptal'' ''salak'' ''hayvan'' ''pis seni'' ''gerizakalı'' gibi kelimeler kullanacağı beklenemez partnerine....ama sevişirkende ''yavru kuşum'' ''gülüm'' ''kır çiçeğim'' denmez ki kadına , gülesi gelir insanın.)
7-Partnerine Kendini İspat Etmeye Çalışmak
kadıncağız diyor ki :“Cinsel ilişki yaşarken, ‘Böyle nasıl?’, ‘Bu iyi mi?’, ’20 dakikadır sevişiyoruz ve hâlâ yorulmadım ?’, ‘Ne kadar güçlüyüm değil mi?’ gibi bir sürü soru soruyor. Ben cevaplamaktan yoruluyorum ama o sormaktan yorulmuyor. Zaten birlikteyiz ve yatakta nasıl olduğunu biliyorum. Yine de, bana kendini kanıtlamaya çalışıyor…” Erkeğin yatakta partneriyle geçirdiği anlarda sadece kendisinin performans gösterdiğini düşünmemesinin gerektiğini belirten CİSED Onursal Başkanı Dr. Cem Keçe, “Seks iki kişilik bir oyundur. Ayrıca erkeğin kendini ispat etmeye çalışması ve çaresizce geri bildirim almak istemesi zamanla kadını seksten soğutabilir. Çünkü kadının böyle bir erkeğe zamanla saygısı azalır. Bu nedenle erkek performansıyla ilgili güzel sözler duymak için girişimde bulunmamalı, bunu partnerinin tercihine bırakmalıdır”.diyor
(diyor demesine ama ; oooo o adam zaten sevişmiyormuş ki kavga ediyormuş.yatak ring değildir ki. onu işinde çok ezmişler herhalde yazık pof poflanmak istiyor evladım.  bence de bayan partner kendiliğinden erkeğine iltifat etmeli ;  '' of o ne be'' falan gibi..)
8-Kadınların Hep Sertlikten Hoşlandıklarını Düşünmek
 CİSED Genel Psikiyatri Uzmanı Yrd. Başkanı. Dr. Cebrail Kısa; ” Seksi aynı müzik gibi ritimlerden oluşur ve ruh haline göre ritminde değişiklik yapılması gerekir. Bu nedenle erkek yeri geldiğinde ve partneri de istiyorsa sert olmalı, ancak kadınların sertlikten ziyade romantizmden hoşlandığını aklından çıkartmamalıdır”.diyor.
(diyor demesine de ; erkek gün içinde yaşadıklarının acısını yatakta çıkarıyorsa o kötü işte..bir de müzik anlayışı hard rock-heavy metal filansa o ritim off... vah vah içim buruldu şimdi)
9-Prezervatif Kullanmayı Reddetmek
 CİSED Genel Sekreteri Psikolog Serap Güngör; “Cinsel yolla bulaşan hastalıklardan ve istenmeyen gebeliklerden korunmanın tek yolu prezervatiftir. Ayrıca kadın hamile kalmaktan korktuğunda kendini sekse veremez ve yaşan birliktelikten erkekte haz alamaz. Bu nedenle prezervatifin kullanılıp kullanılmaması konusunda erkek kadının tercihine saygı duymalıdır”.diyor.
(diyor demesine de ; empati yapın ne olur; organınızda kavuçuk bir torbayla zevk almaya çalışıyorsunuz.bir de bayanlar için de kötü; bazen prezarvatif uygun ölçüde kullanılmayınca kendiliğinden çıkıp vajinanın içinde de kalabiliyor. sonra ara ki bulasın. bakıyorsun bakıyorsun karanlık göremiyorsun)
10-Sevişmenin Hemen Arkasından Uyumak
 Hemen hemen her kadının cinsel ilişkiden sonra erkeğin kendisine sarılmasını, bir süre yan yana uzanmayı, romantik anlar geçirilmesini ve hoş sohbet edilmesini beklediğinin altını çizen Dr. Cem Keçe, “Bu nedenle, erkek seks sonrası hemen yataktan kalkmamalı, uyumamalı veya sırtını dönerek başka bir işle ilgilenmemelidir. Cinsel ilişki sonrası sırtını dönüp uyumak, kadınlarca içgüdüsel olarak farklı değerlendirilir ve çok kırıcı eylem olarak algılanır”.diyor.
(diyor demesine amma ; ne bekleniliyor bu safhada bir ödül töreni falan mı? her iki tarafta dili dışarda gözler tavanda garip bir meditasyon hali alıyor zaten. evet mesela orgazm olduktan sonra partnerine ''bir daha ne zaman yapacağız'' diye sorulabilir.  bir de yaşadığınız orgazmın tamamlayıcısı, o zevkin sonunda aynı zevki bir daha yaşatan (aynı cola içtikten sonra geğirip aynı tadı defalarca ağzında hissediyor olmak gibi) vazgeçilmez bir ürün var : ''sigara''.  noktayı da partnerinizin kollarında sigara dumanını havaya üfleyerek koyabilirsiniz.)

NOT: yukarıda şikayetlerini dile getiren ablanın da karşısına çıkıcak adama allah sabır versin.işi zor. ağzınla ....... tutsan nafile memnun edemezsin.

 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder